Essity i Danmark

I Danmark markedsfører og sælger Essity et bredt udvalg af produkter indenfor Health & Medical, Professional Hygiene og Consumer Goods.

Essity er markedsførende indenfor personlig pleje og professionelle hygiejneprodukter og -løsninger, med sine stærke mærker som Tork, TENA, Lotus, Libresse and Libero.

Med mærker som Leukoplast, Leukotape, Actimove, JOBST, og Sorbact tilbyder Essity også kvalitetsprodukter indenfor sårpleje, ortopædi og kompressionsprodukter til det danske marked.

I Essity Danmark er vi ca. 125 medarbejdere. Vi har et moderne miljø med en helt særlig kultur med fokus på trivsel, omsorg og tillid. Vores tætte samarbejde på tværs af teams, funktioner og lande gør os stærke, og i stand til at udvikle innovative produkter til markedet. Vi tilbyder inhouse træningsfaciliteter, en intern fysioterapeut, en sund kantine, sociale arrangementer og mange andre medarbejdergoder.

Essity er en virksomhed hvor du kan udvikle dig, blive anerkendt for hvem du er. Dit bidrag i Essity vil gøre en forskel for mennesker i hele Verden, idet vi hjælper med at nedbryde barrierer for livskvalitet via vores kvalitetsprodukter og fokus på bæredygtighed.

Vi er altid interesserede I at være I kontakt med talenter indenfor områder Salg, Produkt- og Digital Marketing samt Kundeservice. Du er velkommen til at følge med I vores jobmuligheder, og følge os på LinkedIn så du ikke går glip af at se hvordan du kan blive en del af en fantastisk virksomhed med førende brands.

Vores kontor I Danmark

Essitys kontor I Danmark, hvor Salg og Marketing organisationen holder til, ligger i Allerød kun 25 km nord for København. Det er let at komme dertil både med bil eller S-tog. 

Denne side er tilgængelig på English