Essity on johtava hygienia- ja terveystuotteita valmistava yritys.

Suomessa Essity on markkinajohtaja Professional Hygiene -pehmopaperisegmentissä Tork-brändillään sekä Health & Medical -segmentissä inkontinenssin hoidossa TENA-brändillään. Essityllä on myös johtava asema kulutuspaperi-, vauva - ja intiimihygieniabrändeillään, kuten Lotus, Libero ja Libresse.

Leukoplast, Leukotape, Actimove, ja JOBST tarjoavat myös johtavia haavanhoito-, ortopedia- ja kompressioterapiaratkaisuja Suomessa.

Työllistämme Suomessa noin 300 henkilöä, joista meidän myynti- ja markkinointiorganisaatiossamme työskentelee liki 100 henkilöä ja Nokialla sijaitseva tehtaamme työllistää noin 200 henkilöä. Arvostamme nykyaikaisia ​​tilojamme ja erityistä tiimihenkeä, joka keskittyy hyvinvointiin, yhteisöllisyyteen ja luottamukseen. Tiimien, toimintojen ja maiden välinen yhteistyö tekee meistä vahvempia ja luo ratkaisuja huomista varten. Tämä on yritys, jossa voit kasvaa, tulla nähdyksi sellaisena kuin olet ja auttaa murtamaan ihmisten hyvinvoinnin esteitä ympäri maailmaa.

Olemme aina kiinnostuneita myynnin, tuote- ja digitaalisen markkinoinnin sekä asiakaspalvelun osaajista, ole hyvä ja katso avoimia työpaikkojasi ja seuraa meitä LinkedInissä, jotta et varmasti menetä mahdollisuutta hienossa markkinayrityksessämme. johtavat tuotemerkit.

Toimipisteemme Suomessa

Suomen myynti- ja markkinointiorganisaation Essity-pääkonttori sijaitsee Espoossa, Perkkaalla. Pääset tänne helposti autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Essity Nokialla valmistamme pehmopaperituotteita sekä kuluttajille että suurtalouksille. Tehtaamme markkinajohtajiin kuuluvia tuotemerkkejä ovat muun muassa Lotus Soft Embo, Emilia, Nessu ja Tork. Meille kestävän kehityksen edistäminen ja turvallisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Nokian tehtaan historia juontaa juurensa vuoteen 1865, jolloin Fredrik Idestam perusti Tampereelle puulumpputehtaan. Vuosina 1868–1869 tehdas siirrettiin Nokian Emäkosken rannalle. Yrityksellä on ollut useita omistajia ja nimiä historiansa aikana. Kesällä 2017 SCA-konserni jakautui ja hygienia- ja terveysalan toiminnot erotettiin metsäteollisuustoiminnoista. Hygienia- ja terveysalan toiminnot jatkavat nyt nimellä Essity.

Tämä sivu on saatavilla English.