Essity B 243.6 (+1.4 SEK) on 25-Feb-2024 17:29

Brands


Essity i Norge

Navnet Essity kommer av de engelske ordene «essentials» og «necessities». Hygiene og helse er sentralt for menneskers velvære. Som et ledende globalt hygiene – og helseforetak, tilbyr vi produkter og tjenester som gjør en forskjell for mennesker liv hver dag. 

Derfor heter vi Essity. 

Essity er børsnotert på Nasdaq Stockholm og hadde per 31. desember 2022 en børsverdi på 192 milliarder SEK. Essity har salgsaktiviteter i ca. 150 land med flere globalt ledende merkevarer.

I Norge, er det disse merkevarene vi jobber med:

WallOfBrands-NO-1920x1080.jpg

Essity driver globale og lokale initiativer for å øke bevisstheten rundt hygiene og helse. Ved å samle innsikt, dele erfaringer og samarbeide med andre organisasjoner, bidrar Essity med kunnskap og fremmer en offentlig dialog rundt områder som menstruasjon, inkontinens, håndhygiene, lymfødem og overgangsalder. 

I Essity Norge er vi rundt 85 ansatte, og tilbyr en bred produktportefølje innenfor våre 3 forretningsområder: 

Health & Medical

Health & Medical inkluderer kategoriene inkontinens, hudpleie, kompresjon, sår, ortopedi og velferdsteknologi til blant annet apotek, bandagist, sykehus, grossister og institusjon under merkevarene TENA, JOBST, Actimove, Leukoplast, Cutimed, Delta-Cast og Sorbact. 

Consumer Goods  

Consumer Goods tilbyr inkontinensbeskyttelse, menstruasjonsbind, menskopper, barnebleier, våtservietter og papir til dagligvare under merkevarene Libresse, Libero, TENA og Lotus. 

Professional Hygiene

Professional Hygiene tilbyr ulike typer papir, dispensere, såper og løsninger til det profesjonelle markedet under merkevaren Tork. 

FNs bærekraftsmål

Som et ledende globalt hygiene – og helseforetak spiller Essity en viktig rolle i å bidra til å nå FNs globale mål for bærekraftig utvikling. Vi fokuserer på mål 3, 5, 6, 12, 13 og 15. Det er her vi har vår kompetanse og hvor vi kan bidra mest. Vi støtter FNs Global Compact og vi jobber for å overvinne globale utfordringer gjennom samarbeid og partnerskap. 

UN-SDG-2-1920x1080.jpg

Essity kontoret i Norge er lokalisert på Helsfyr i Oslo.

Denne siden er tilgjengelig på engelsk.

Erklæring fra Essity – Åpenhetsloven

Les vår erklæring her (pdf)

Kontakt: 

Ønsker du ytterligere informasjon om hvordan Essity jobber for å sikre grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, kan du kontakte oss via e-post. Vi vil svare deg senest 3 uker etter at vi har mottatt e-posten henvendelsen. Send forespørselen din til: apenhetsloven@essity.com

Dersom media har spørsmål, vennligst ta kontakt med vårt media team, e-post til media teamet finner du her.